Menu

Málo místa v dětském pokojíčku vyřeší patrové postele

0 Comment



Ne všichni si můžeme vybrat, kde a jak budeme bydlet. V některých případech musíme vzít to, co nám život přináší, co se zrovna nabízí nebo co nám naše finanční stránka umožňuje. Proto si následně nemůžeme klást velké a vysoké nároky na bydlení. Nemůžeme z „dva plus jedna udělat šest plus jedna“ zřejmě, ani kdybychom se o to moc snažili.
Máte k dispozici jenom menší byt? Musí se tam vlézt celá rodina? Řešíte dětský pokojíček? Je menší a Vy nevíte, jak se tam všechny ty věci vměstnají? Postele, skříně, stoly, židle, hračky nebo učení?

Nezoufejte! Buďte mazaní a pak přijdete na způsob. Ideální totiž budou patrové postele https://www.bydesign.cz/page/postele.

Postele však nejsou vhodné pro děti do 6 let. Dodržujte toto základní pravidlo. Je důležité také častější větrání kvůli vydýchanému vzduchu.

dítě na posteli

Pokojíček jako z cukru. Díky patrovým postelím ušetříte spoustu místa. Každé dítě však musí spát v bezpečí a také v pohodlí. Proto je komfort tím hlavním, co bychom měli dodržet. Spánek je pro vývoj dítěte nesmírně důležitý, proto ho nesmíme nikdy opomíjet. Lze jej ale vyřešit skvělým způsobem i přesto, že se Vám v pokojíčku pro děti nedostává nadlimitního místa.

děti si hrají

Patrové postele vypadají báječně a děti je milují. Jsou něčím výjimečným a originálním. Děti je vnímají jako malé domečky, které si tak rády staví. Mají své vlastní království, jistě se budou prát o to, kdo bude spát nahoře jako princ nebo princezna. Zajištění kvalitního spánku je přitom to nejdůležitější. Lze to ale vyřešit i tímto způsobem. Pro nás praktickým, pro děti originálním a k tomu navíc ještě vysoce komfortním způsobem.

Postel by měla být umístěny více jak metr od stropu. Samozřejmostí jsou i bezpečností prvky, aby se zde dítě cítilo bezpečně a aby bylo v bezpečí. Jde o jeho pohodlí, ale především také o bezpečí. Proto musí být postel vybavena zábranami. Musí mít také schůdky nebo žebřík. Je vhodnější používat schůdky a zábradlí, ale záleží na každém. Pak už si můžete vybírat s různých krásných designů a doladit tak pokojíček k dokonalosti.